Skip to main content
Werken bij Van Der Wal

Bij ons werk je vaak jaren. Of zelfs tot aan je pensioen

Kom je bij ons werken, dan kom je in een team van mensen met een hart voor techniek. Geen rauwdouwers die van het ene naar het andere project vliegen, maar mensen die allemaal de drive hebben om klanten serieus verder te helpen.

Vanuit hun kennis, want die is meer dan groot. Net als de trots die we allemaal hebben. Want nog steeds genieten we ervan als we samen een mooi project hebben neergezet.

Bekijk onze vacatures
Vacatures

Serieus goed. Ook voor elkaar

We willen dat onze mensen in een open en informele sfeer kunnen werken. Daar zorgen we dan ook voor. We kennen geen drempels en lopen makkelijk bij elkaar naar binnen. Voor overleg of om gewoon even af te stemmen. En we waarderen iedereen.

Of je nu al jarenlang bij ons werkt of net komt kijken. En ja, we natuurlijk maken we ook weleens een fout. En dat mag ook. Zolang we die samen maar weer zo goed mogelijk herstellen.

Filter

Installatie monteur T.O.S. 32-40 uur

Wat ga je doen? In deze functie voer je zelfstandig werkzaamheden uit aan bestaande installaties…

Monteur Installatietechniek 32-40 uur

Wat ga je doen? Je bent in deze functie samen met collega’s verantwoordelijk voor de…

“Bij Van der Wal doen we alle werkzaamheden die bij installatietechniek horen. Dat trok mij meteen aan. Maar ook de sfeer van het bedrijf is heel goed. We hebben regelmatig uitjes en borrels. Bovendien staan collega’s hier voor elkaar klaar, of het nu gaat om werk- of privéproblemen. Er wordt écht naar je geluisterd en meegedacht. Dat is uniek.”

Perry Buijsman
Monteur

Bij ons zit je goed, want dit is

Wat we je te bieden hebben

Dat je werkt in een innovatief familiebedrijf, in een veilige werkomgeving met goed gereedschap spreekt bij ons voor zich. En dat we prima arbeidsvoorwaarden hebben, daar kun je ook vanuit gaan. Wat je bij ons dan nog meer krijgt? Vrijheid en verantwoordelijkheden. De mogelijkheid om je continu te blijven ontwikkelen en bij te scholen. Gewoon, in ons eigen erkende leerbedrijf. Want we vinden het belangrijk dat je bijblijft in je vak. Niet alleen om klanten zo de beste dienstverlening te kunnen blijven bieden, maar ook om zelf geprikkeld en gemotiveerd te blijven.

“Saamhorigheid, een gevoel van eigenwaarde en opkomen voor jezelf. Dat is wat ik leerlingen, naast inhoudelijk vakkennis, wil bijbrengen. Leerlingen laten ontplooien tot volwassen monteurs en hen na de opleiding een vast dienstverband bieden. Dat is waar we het voor doen.”

Jeroen Tuin
Praktijkopleider

De juiste papieren, maar vooral de juiste instelling

Wat we van je vragen

Natuurlijk vragen we om een goede basisopleiding. Maar wat we vooral van je verwachten is dat je met een enthousiaste en positieve houding aan de slag gaat. En dat je het leuk vindt om in een team te werken met mensen die allemaal de beste kwaliteit voor de klant willen leveren. Én die graag van elkaar leren.

Eens praten? Neem contact op

Wij zijn aangesloten bij onderstaande brancheorganisaties