Skip to main content
Waarom Van Der Wal

We hebben het serieus goed voor elkaar

Wij zijn Van der Wal. Een betrouwbare club vakmensen met veel kennis en kunde, een voorliefde voor techniek en de drive om onze opdrachtgevers de beste oplossing te bieden.

We werken netjes en accuraat.
Met gewoon goede spullen en knappe kleding.

En we zijn er altijd bewust mee bezig nog beter te worden. Dus denken we met elkaar mee en leren van elkaar. Binnen een open, informele en positieve omgeving waar iedereen zijn mening kan laten horen.

Wanneer het echt nodig is

We zijn er ook bij calamiteiten

We leveren goed werk. Dat durven we wel te zeggen. Van advies en ontwerp tot aanleg. We doen ons werk nauwkeurig en solide. Het zorgt ervoor dat we na het afronden van een project met een gevoel van trots de deur weer uitgaan. Om vervolgens met een gerust hart binnen te stappen voor periodiek en preventief onderhoud. En met vertrouwen alle relevante data te beheren. Omdat we weten dat we alles op orde hebben. Het maakt dat opdrachtgevers vertrouwen in ons hebben en bij een volgend project ook weer bij ons aankloppen. Zo bouwen we aan duurzame relaties.

Operational excellence

Buiten én binnen alles op orde

Waar we ook goed in zijn? Operational excellence. We hebben vaste processen voor elk onderdeel in de organisatie. Volledig gestroomlijnd. Daardoor weet iedereen bij ons precies waar ze de juiste informatie kunnen vinden en wat de volgende stappen zijn in een proces. Het voorkomt onduidelijkheid en ruis en houdt de communicatie met onze opdrachtgevers snel en helder. Bovendien kunnen we zo uitstekend de verwachtingen managen, inzichten geven en rapportages draaien. En het zorgt ervoor dat de samenwerking met onze opdrachtgevers bijzonder soepel verloopt.

Samen nog beter

We geloven heilig in ketensamenwerking

De projecten die we uitvoeren doen we steeds vaker samen met partners. We hebben het dan over ketensamenwerking. Samen werken we voor de klant toe naar het beste resultaat, ieder vanuit zijn eigen expertise.

Het zorgt ervoor dat de kwaliteit van projecten nóg beter wordt en we tegelijkertijd minder faalkosten hebben. En door onze krachten te bundelen met die van onze partners, kunnen we slagvaardiger inspelen op ontwikkelingen en uitdagingen. En geven we ons werk meerwaarde.

Leren en opleiden

Kennis voor vandaag en morgen

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en eisen worden steeds strenger. Om in te spelen op die ontwikkelingen en uitdagingen moeten we ook blijven bijspijkeren in kennis. Dus leiden we op en scholen bij. In ons eigen erkende leerbedrijf. Alleen zo kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. En met trots ons werk blijven doen.

Werken bij Van Der Wal

We steunen maatschappelijke initiatieven

Van der Wal wil graag op structurele wijze een bijdrage leveren aan de maatschappij. Om hier vorm aan te geven werd in 2007 de Stichting Cornelis Cornelisz Fonds opgericht, waaraan de Belastingdienst de ANBI-status heeft toegekend. Elk jaar schenkt Van der Wal een percentage van de gerealiseerde bedrijfswinst aan dit fonds dat kan worden ingezet voor maatschappelijke initiatieven. Een onafhankelijk bestuur beoordeelt de ingekomen aanvragen op maatschappelijke relevantie. Voor de donaties die vervolgens worden gedaan, wordt geen tegenprestatie verlangd. Zo tonen we onze betrokkenheid met de omgeving.

Wij zijn aangesloten bij onderstaande brancheorganisaties

Neem contact op
voor een afspraak.

Of kom langs voor een serieus goed kopje koffie.

0251 – 248518
Neem direct contact op